inschrijven

Inschrijven alleen via de website. Inschrijvingen per email, post, telefoon of andere media worden niet in behandeling genomen. De inschrijving is compleet als alle verplichte velden naar waarheid zijn ingevuld én de betaling middels iDeal voldaan is.
Inschrijving op volgorde datum aanmelding.
Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers wordt een wachtlijst aangelegd (volgorde datum aanmelding). 

De Handboogschutterij Almere (verder genoemd als HBSA) houdt zich het recht voor schutters te weigeren en hun inschrijving terug te draaien. De HBSA is niet verplicht de weigering te onderbouwen.

betalingen

De aanmelding geeft een betalingsverplichting. Wordt hier niet aan voldaan binnen de gestelde betalingstermijn, is de aanmelding nietig en wordt deze verwijderd.
Betalingen per iDeal bij aanmelding op website.
Betalingen op de wedstrijddag à contact (pin) zijn niet mogelijk anders dan in overleg met wedstrijdadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

afmelden

Bij afmeldingen tot 1 week van te voren, wordt het gehele inschrijfgeld geretourneerd minus €1,00 administratie kosten.
Bij afmeldingen na 1 week van te voren, of bij niet komen opdagen, blijft het gehele inschrijfgeld verschuldigd.
Het (op tijd) afmelden is het risico van de schutter. De HBSA kan en zal niet ingaan op omstandigheden die lijden tot een (niet tijdige) afmelding.


prijzen

De HBSA geeft geldprijzen bij senioren wedstrijden. Deze worden, na het invullen van het prijzenformulier en 't weer inleveren daarvan, binnen 10 werkdagen aan de schutter overgemaakt. Voor buitenlandse schutters kan hier van afgeweken worden.
Bij jeugd wedstrijden worden bekers/medailles uitgereikt.
Prijzen die niet op de wedstrijddag in ontvangst worden genomen door de schutter, vervallen aan de HBSA.
Over aard en grootte van de prijzen wordt niet gecommuniceerd.


foto en filmopnames

Wij maken regelmatig beelden van schutters die wij gebruiken op onze websites, social mediakanalen en anderzijds. Het gebruiken van beeldmateriaal waarop u of uw kinderen staan is onderhavig aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens (hierna: de AVG).
Voor volwassenen die verschijnen op onze openbare events zien wij dat als een impliciete toestemming. Voor minderjarigen vragen wij altijd expliciet toestemming. Bezwaar maken tegen gepubliceerde beelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij maken op deze website gebruik van cookies.