Regio competitie bij eigen vereniging


De NHB heeft het besluit genomen om de Regiocompetities (18 meter en 25m1p) in het seizoen 2020-2021 bij de eigen vereniging te laten plaatsvinden.


Alle regiowedstrijden worden in onze eigen hal verschoten op de data die de regiocoordinator vastgesteld heeft. Twee extra schietmomenten zijn ingevoegd voor het voor en na-schieten.


Voor meer informatie zie: 
Brief aan Regio Schutters.

Vragen, wijzigingen, voor/naschieten:
mail ws@hbsa.nl

Veelgestelde vragen: kijk hier

Informatie over regio wedstrijden, rayon en bonds kampioenschappen door en voor de leden van de HBS Almere.

 De bonds competitie bestaat uit drie fasen:

  1. Regiocompetitie. Tijdens de regiocompetitie worden er 7 wedstrijden georganiseerd door 3 verenigingen. HBSA organiseert er ook 1. De wedstrijden zijn op 18 meter of op 25 meter (één pijl) en zijn verdeeld in een aantal klassen, je schiet dus ‘tegen’ mensen op jouw eigen niveau.
  2. Rayonkampioenschap. De beste sporters van de regiocompetitie worden uitgenodigd om mee te doen aan dit kampioenschap. Het rayonkampioenschap is een eendaagse wedstrijd waarin (wederom op hetzelfde niveau) tegen elkaar geschoten wordt om te bepalen wie de winnaar is.
  3. Bondskampioenschap. Het bondskampioenschap is de grote finale van de NHB indoor competitie. Het verloop van dit kampioenschap is hetzelfde als voor het rayonkampioenschap.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.