Update 14 januari

De regiocompetitie is afgesloten.

Er is besloten dat de eindstand van de regiocompetitie indoor (18m3p) wordt opgemaakt aan de hand van de vijf beste resultaten. Deelname aan vijf competitiewedstrijden is eveneens afdoende om mee te kunnen doen aan de RK’s.

Zie Nieuwsbrief 1 december 2021 van de NHB

________________________________________

De Rayonkampioenschappen gaan niet door.

De Rayonkampioenschappen (begin februari 2022) gaan niet door. De voorbereiding voor zowel sporters als organisatoren wordt te kort, gelet op de voortdurende maatregelen.De Bondskampioenschappen (maart 2022) blijven vooralsnog op de kalender staan. 

Zie Corona update van vrijdag 14 januari 2022 van de NHB

________________________________________

Het voorschieten van 16 januari 2022 (25m1p) is verplaatst naar 20 februari 2022.

Vragen, wijzigingen, voor/naschieten:
mail ws@hbsa.nl

Veelgestelde vragen: kijk hier

Informatie over regio wedstrijden, rayon en bonds kampioenschappen door en voor de leden van de HBS Almere.

 De bonds competitie bestaat uit drie fasen:

  1. Regiocompetitie. Tijdens de regiocompetitie worden er 7 wedstrijden georganiseerd door 3 verenigingen. HBSA organiseert er ook 1. De wedstrijden zijn op 18 meter of op 25 meter (één pijl) en zijn verdeeld in een aantal klassen, je schiet dus ‘tegen’ mensen op jouw eigen niveau.
  2. Rayonkampioenschap. De beste sporters van de regiocompetitie worden uitgenodigd om mee te doen aan dit kampioenschap. Het rayonkampioenschap is een eendaagse wedstrijd waarin (wederom op hetzelfde niveau) tegen elkaar geschoten wordt om te bepalen wie de winnaar is.
  3. Bondskampioenschap. Het bondskampioenschap is de grote finale van de NHB indoor competitie. Het verloop van dit kampioenschap is hetzelfde als voor het rayonkampioenschap.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.